+36 20 267 2074 veledazifjusagert@gmail.com

Tagjaink

BILIG EDIT

Sziasztok Edus vagyok. A kezdetek óta a “VELED az ifjúságért” Egyesület tagja vagyok. Úgy gondolom, hogy a fiatalokat segíteni, értük tenni az egyik legfontosabb alapköve a jövőnknek. Célom, hogy a közösségünk egy maradandó kikapcsolódási lehetőséget teremtsen, és új értékeket adjon az ifjúság számára, amelyek egyedülállóak.
Az egyesületünkben nagyon szívesen segítek a programok kivitelezésében, új ötletek és foglalkozások kigondolásában. Szeretek a fiatalokkal kommunikálni, együttműködni, így sokkal inkább rájuk szabva tudunk ötleteket megvalósítani.
A hobbim az éneklés, ami már gyerekkorom óta elkísér, és van egy Golden Retrievere kutyusom, Bonnie. 🙂
Az idézetem pedig: “A biztató szónak, ha szeretettel mondják, mágikus ereje van. A barátságoknak is ez a titka.” – Müller Péter

Fórizs Csilla

Fórizs Csillának hívnak. Születésem óta Perkátán élek. A Perkátai Általános Művelődési Központ által ismerhettem meg jobban Dórit, mint kolléganő. Az ő szervezésének köszönhetően aktív részese lehettem a fiatalok közösségi életének. Az Egyesület megalakulása előtt a „Színezd Újra Perkátát” elnevezésű buli volt az első olyan program, melynek szervezésében segédkeztem, amit nagyon élveztem, jó volt egy csapatban dolgozni. A „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület megalakulása után már hivatalosan is együtt munkálkodhattunk. Azóta több program szervezésében és háttér munkálataiban vehettem rész. Remélem, hogy még sok új programot és érdekességet hozhatunk, ismertethetünk meg a perkátai lakosokkal. Mottóm: A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.

Győri István

A nevem Győri István. A VELED tagja vagyok a kezdetektől fogva, így a megalakításában is részt vettem, mint alapító, illetve jelenleg az egyik alelnöke vagyok.
Szívesen foglalkozom az egyesületen belül a programok szervezésével és lebonyolításával. Kimondottan kedvelem a gyűléseket, mindig jó hangulatban telnek. Több ötletem, illetve ötletünk is született már az én kedvenc témámmal, a környezetvédelemmel kapcsolatban is, néhányat megvalósítottunk, de még mindig vannak terveink természetesen, amik megvalósításra várnak.
Több célom is van, a legközelebbiek egyike a jelenlegi tanulmányaim befejezése.
Hobbim többek között az olvasás, barátaimmal kellemesen eltölteni az időt, illetve szeretek sportolni is.
Örülök neki, hogy létrejött ez az egyesület. Mióta működik, azóta sok jó embert ismertem meg az egyesületen belül és kívül is. Remélem, még sokáig tudjuk csinálni azt, amit évekkel ezelőtt elkezdtünk.

Hólik dorina

17, lassan 18 éves vagyok, 2018 óta vagyok a VELED tagja, azért léptem be, mert a 2017-es IFI feszten láttam milyen jó a csapat és részese akartam lenni.

Lényegében mindent szeretek, ami a VELED-del kapcsolatos. Imádom a csapatot. Terveim között szerepel az érettségit követően Hollandiába költözni, ahol nyelvet szeretnék tanulni, majd agrármérnöki diplomát szeretnék szerezni.

Horváth Dóra

A nevem Horváth Dóra és a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület elnöke vagyok. 2013-ban kezdtem el dolgozni Perkátán az általános művelődési központban, mint ifjúságsegítő, közművelődési asszisztens. Szintén ebben az évben alapítottam meg a Népművészeti foglalkozás nevű néptáncos, népdalos foglalkozást, ahol jelenleg közel 70 gyermek tevékenykedik. A kezdetektől a gondolataimban élt egy egyesület létrehozása, amely összefogja Perkáta fiataljait, s együtt valósítja meg elképzeléseit a település határain belül és kívül egyaránt. Hatalmas öröm és megtiszteltetés volt számomra, amikor 2016-ban megalakult, majd 2017-ben jogerőre emelkedett a VELED, ahol társaim elnöknek választottak. Céljaim közé tartozik az egyesület által a fiatalok bevonása Perkáta közösségi életébe, az ifjúság igényeit figyelembe véve programok megvalósítása, ifjúsági cserék, önkéntes programok szervezése. A hagyományőrzés szintén fontos számomra, igyekszem az egyesület ezen a tevékenységébe is minél több gyermeket, fiatalt bevonni. Szabadidőmben szívesen olvasok, néptáncolok, népdalénekelek és írok. Imádok utazni, új embereket, tájakat, kultúrákat megismerni.
Mottóm: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Horváth Fanni

A VELED egyik alapítója és az Ellenőrző Bizottságának tagja vagyok. Jelenleg pedagógiai asszisztensként dolgozok a perkátai Szivárvány Óvodában, mellette pedig vállalkozóként a Bokréta Lovasudvart vezetem. Fontos számomra, hogy a gyerekek testileg-lelkileg egészségesek legyenek, sok időt töltsenek a szabadban és szeretettel bánjanak az állatokkal. A VELED-be azért léptem be, mert szeretnék tenni a perkátai ifjúsági közösségért.

Karf Viktor

Karf Viktor vagyok, 24 éves. 2019-óta vagyok egyesületi tag. Hobbim a zenélés és a foci, illetve a barátaimmal való bármilyen időtöltés. Azért léptem be a VELED-be, mert tetszettek az egyesület munkái, tervei és szeretnék segíteni mindenben, amiben tudok. Nagyon jók a gyűlések, mindig jó hangulatban telnek, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Szívesen tevékenykedek az egyesületen belül bármivel, ha időm engedi. A nagysikerű IFI FESZT-en belül pedig a hang- és fénytechnikával foglalkozok, illetve én vagyok a rendezvény egyik DJ-e. Bízom benne, hogy Perkáta és a környező települések, városok lakói pozitívan értékelik a VELED eddigi, és ez utáni munkáját.

Kovács Esztella

A nevem Sztella, 17 éves vagyok. 2018 tavasza óta vagyok az egyesület tagja. Turisztikát tanulok, ebből kifolyólag nagyon szeretek utazni és nyelveket tanulni. Érdekelnek a repülők, a néptánc, és más országok kultúrái. Szabadidőmben általában zenét hallgatok, olvasok vagy hokimeccsre járok. Az egyesületen belül szívesen foglalkozok az ifjúsági csereprogramok kidolgozásában.

László Lilla

Lilla vagyok, 17 éves.
Már gyerekként is szerettem részese lenni Perkáta életének, legyen szó egyházi, kulturális, vagy más egyéb területéről. Ez azóta sem változott. A néptánccsoport által már a kezdetektől a VELED-hez tartoztunk, 2018-ban pedig hivatalosan is csatlakozhattam ehhez az őrült társasághoz. Jó érzés, hogy részese lehetek annak, amint a településen új, maradandó dolgokat hozunk létre, és erre másoknak is lehetőséget teremtünk.
Az egyesület számára főleg a grafikai munkákat szoktam készíteni, kevés erre alkalmas eszközzel, de annál több lelkesedéssel.
Nagyon szívesen utazgatok, sportolok, érdekel a történelem és a zene.
Mottóm: “A szeretet döntés – nem csupán hangulat, varázslatos érzés vagy válaszreakció, hanem döntés.”

Romanoczki Kármen

Hello mindenki!
Kármen vagyok a VELED az ifjúságért egyesület tagja.
Fontos számomra, hogy a fiatalságnak minőségi programot biztosítsunk, részt vehessenek rajta, és azt egy jó közösség által, vagy annak tagjaként tehesse meg. Úgy gondolom, sok mindent elérhetünk együtt és szebbé tehetjük a világot. Szeretek segíteni másokon, így lettem gyógymasszőr hallgató. Hobbim a labdarúgás, amit már 4 éve versenyszerűen űzök, jelenleg a Fehérvár női csapatát erősítve. A nem túl sok szabadidőm mellett szeretem a programok lebonyolításából kivenni a részem.
Mottóm: Ne álmodd az életet, éld az álmodat!

Simai Zsolt

Simai Zsoltnak hívnak, 23 éves vagyok. A VELED egyesület alapítótagja, majd random alelnöke lettem. Nincsen kimondottan speciális területem az egyesületen belül, ott vagyok, ahol kellek. Székesfehérváron, majd Dunaújvárosban tanultam, technikusi végzettségem van. Életcélom a boldogság.

Sohonyai péter

Sohonyai Péter vagyok, 29 éves.
Két éve vagyok az egyesület tagja. Szeretek ötletelni, rendezvényt szervezni és szeretem fejleszteni a tudásomat.
Baráti környezet vesz körül a VELED-ben, együtt bulizunk, együtt ötletelünk és együtt visszük véghez céljainkat.
Minden olyan tevékenységre vevő vagyok, ami segíti az ifjúságot, a település környezetét és újdonságot hoz a hétköznapjainkba.
Mottóm: A végtelenbe és tovább!

Szabó Bernadett

Szabó Bernadett vagyok, Perkátán nevelkedtem, jól ismerem a helyi lakosokat.
Mindig is fontosnak tartottam, már nagyon a fiatalon a társaim és önmagam integrálódását, személyiségünk fejlődését az önkifejezést.
Az egyesület tagja vagyok a megalakulása óta. Egyik alapító tagjának mondhatom magamat, így még nagyobb a felelősség, elkötelezettség a helyi és környező fiatalok, kamaszok felé.
Célom, hogy egészséges, boldog, önmagukat szabadon kifejező fiatal felnőttekké váljanak ezek a srácok.
Erre a VELED a legtökéltesebb közeg. Család!

Szabó Tamás

Szabó Tamás vagyok. 2019 óta vagyok tagja a VELED-nek. Az egyesületen belül szívesen foglalkozok a rendezvények szervezésével, lebonyolításával. Az elvállalt feladataimat igyekszem a lehető legjobban elvégezni, és az esetlegesen közben felmerülő problémákat megoldani. Különböző rendezvényeinkkel szeretnénk Perkáta közösségi életét még jobbá, színesebbé tenni. Kedvenc hobbijaim a motorozás és a túrázás kirándulás.

Szabó Vanda Rebeka

Szabó Vanda Rebeka vagyok, 2018 óta tagja az egyesületnek. A VELED-en belül szívesen foglalkozok a rendezvények szervezési részével, illetve mindig igyekszem a rám bízott feladatokat a lehető legjobb tudásom szerint elvégezni. Rengeteg célom van az életemben, amik az egyesülettel kapcsolatosak, meg olyanok is, amik nem feltétlenül kötődnek hozzá. A hozzá kapcsolódóak azok, hogy minél többen halljanak az egyesületről, és minél jobban megismerjék azt, hogy mi mivel foglalkozunk. Ezenkívül még azt szeretném, hogy minél több minőségi programot tudjunk szervezni Perkáta lakosainak, és úgy gondolom, hogy nagyon jó úton vagyunk ehhez, hiszen számtalan program megvalósult már, mint például az Ifi Feszt. Hobbijaim a motorozás, illetve nagyon szeretek sportolni. Mottóm pedig: ‘learn to travel, travel to learn’ . Ez annyit jelent, hogy tanulj, hogy utazhass, és utazz, hogy tanulj. Ez azért fontos nekem, mivel nagyon szeretek utazni, és úgy gondolom, hogy utazás közben az ember nagyon sok mindent megtanulhat magáról és a környezetéről, illetve az egyesület számtalan lehetőséget biztosít arra, hogy utazhassunk, például az Erasmus programok segítségével.

Szloboda Bianka

Szloboda Bianka vagyok, 27 éves, 5 éves nagyfiú anyukája, pillanatokat megörökítő fotós vállalkozó.
Két évvel ezelőtt döntöttünk úgy a párommal, Petivel hogy belépünk a VELED csapatába.
A baráti környezet, az ifjúság segítése, a programszervezés és a boldogabbnál boldogabb pillanatok motiválnak.
Szeretek együtt ötletelni, segíteni, képeket készíteni arról, amelyeket véghezviszünk.
Célom példát mutatni a kisfiamnak és a fiataloknak az elfogadásról, az odaadásról és a szeretetről.
Mottóm : A holnap boldogságának gyümölcse a tegnapi ültetés verejtékéből terem.

Tóth Tibor

A nevem Tóth Tibor, a VELED tagja vagyok már második éve. Az egyesület munkáján belül a hang- és fénytechnikával foglalkozok szívesen. Szeretek részt venni a gyűléseken, mert mindig jó a hangulat, jól érezzük magunkat. Szeretném, hogy ha a nagyközönség értékelné az egyesület eddigi és ez utáni munkáját is! Hobbim többek között a quadozás, és a barátaimmal közös időtöltés. Nagyon jó, hogy a VELED megalakult, sok értékes ember csatlakozott hozzánk és segíti a munkánkat, amit bízom benne, hogy még sokáig csinálhatunk Perkáta életében.

Vátkai Luca

Vátkai Luca vagyok, 24 éves és a perkátai óvodában dolgozom óvó néniként. Fontosnak tartom, hogy a helyi fiatalok számára legyen lehetőség arra, hogy úgy érezzék, tartoznak valahova. Ezért nagyon boldog voltam, hogy benne lehettem abban a közösségben, akikkel megállapítottuk az egyesületet. Az egyesület tevékenységei közül leginkább a gyermekeknek szóló programok tervezésében, lebonyolításában illetve az ifjúsági cserekapcsolatok kialakításában veszek részt aktívan. Bízom benne, hogy a továbbiakban is legalább ilyen eredményesen tudjuk folytatni a közös munkát a perkátai ifjúságért!