+36 20 267 2074 veledazifjusagert@gmail.com

A NEAO-KP-1-2021/9-000388 azonosító számú, „A VELED működésének támogatása” című pályázatról

dec 30, 2022Pályázatok

A 2021-ben Bethlen Gábor Alap Zrt. Támogatáskezelő által meghirdetett Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021.” keretében elnyert 1 000 000 Ft-os támogatási összeg felhasználásáról szeretnénk beszámolni. A pályázati összegből az egyesület a tulajdonában lévő Fiat Tipo személygépjármű kötelező biztosítását, valamint üzemanyag költségét finanszírozta. A fiatalok számára marketing karkötőket és kulcstartókat készíttettünk, amelyeket a külföldi tréningekre ajándékként is felhasználtunk, más országok fiataljai körében is népszerűsítettük az egyesületet.

Hasonló célt szolgált az egyesület lányai számára alkotott kaláris is, ami által szép egységet képeznek a fellépések során a hölgyek. Szintén a néptánc és a néptáncos gyerekek támogatását szolgálta a ruhaanyagok beszerzése, melyekből viseletet varrattunk számukra. A közösségi térre is fordítottunk a támogatásból, még otthonosabbá varázsoltuk, hogy a fiatalok szívesen töltsék ott szabadidejüket.

Mivel az ifjúság ma már az online térben tevékenykedik leginkább, ezért nagy örömünkre szolgált, hogy egy XBOX Series S konzollal gazdagodott a csapatunk, amelyet közösségi események alkalmával tudunk hasznosítani.

A pályázat az egyesület működéséhez, fenntartásához 100%-ban hozzájárult, öröm volt mindezt a sok szépet, jót biztosítani a hozzánk tartozó fiatalok számára.

Köszönjük a lehetőséget BGA Zrt.!

Horváth Dóra, elnök